Am denumit aceasta reteta Pizza casei pentru ca este mai mult un indemn de a va folosi
tot ce gasiti prin frigider cu multa imaginatie. Daca se respecta pasii de inceput de a
intinde aluatul subtire si a-l unge cu sos de rosii atunci sigur veti avea o pizza delicioasa.
Abia astept sa aud parerile voastre.
tot ce gasiti prin frigider cu multa imaginatie. Daca se respecta pasii de inceput de a
intinde aluatul subtire si a-l unge cu sos de rosii atunci sigur veti avea o pizza delicioasa.
Abia astept sa aud parerile voastre.
Ingrediente:
- Aluat de pizza (pentru 1 tava)
- Ceapa rosie - 1 buc
- Rosii - 2 buc
- Branza burduf - 100 g
- Pasta de rosii - 3 linguri
- Oregano - 1 lingurita
- Gogosar - 1 buc
- Ciuperci - 300 g
- Salam feliat (diferite sortimente) - 200 g
- Piper (macinat) - 1/2 lingurita
- Sare - dupa gust
- Aluat de pizza (pentru 1 tava)
- Ceapa rosie - 1 buc
- Rosii - 2 buc
- Branza burduf - 100 g
- Pasta de rosii - 3 linguri
- Oregano - 1 lingurita
- Gogosar - 1 buc
- Ciuperci - 300 g
- Salam feliat (diferite sortimente) - 200 g
- Piper (macinat) - 1/2 lingurita
- Sare - dupa gust
Mod de preparare:
Pasta de rosii se amesteca cu oregano si piperul macinat
(ar fi ideal sa avem piper proaspat macinat).
Intindem aluatul de 6 mm grosime si ii dam forma tavii de cuptor (tapetata cu hartie de copt).
(cantitatea descrisa in reteta de aluat de pizza este suficienta pentru o tava mare de cuptor).
Aluatul intins in tava il ungem generos cu sosul de rosii amestecat cu oregano si piper.
(ar fi ideal sa avem piper proaspat macinat).
Intindem aluatul de 6 mm grosime si ii dam forma tavii de cuptor (tapetata cu hartie de copt).
(cantitatea descrisa in reteta de aluat de pizza este suficienta pentru o tava mare de cuptor).
Aluatul intins in tava il ungem generos cu sosul de rosii amestecat cu oregano si piper.
Taiem ceapa rosie feliute si o imprastiem in tava.
Deasupra asezam ciupercile taiate felii apoi salamul.
Deasupra asezam ciupercile taiate felii apoi salamul.
La final se imprastie in tava rosiile taiate felii si gogosarii taiati fasii subtiri.
Peste toate bunatatile se arunca bulgarasi de branza de burduf.
Se incinge cuptorul la 220 grade C si cand a atins temperatura,
se introduce tava pentru 30 de minute.
(sau pana toate ingredientele se rumenesc dupa placul nostru).
Va doresc pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu