sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Salata de andive cu sos de iaurt

Eram la cumparaturi si ideea mi-a venit cand am observat andivele.
Voiam pentru seara ceva rapid si usor, asa ca.... aseara am avut o cina pe masura gandului meu.
Va recomand sa incercati si voi. Spor la gatit !

Ingrediente:

  • Andive - 300 g
  • Iaurt - 200 g
  • Mustar - 2 lingurite
  • Ulei de masline - 2 linguri 
  • Lamaie - 1 buc
  • Sare si piper - dupa gust



Mod de preparare:

Andivele se spala si se rup in bucati potrivite.
Iaurtul se amesteca cu uleiul de masline, mustarul,
zeama de la o jumatate de lamaie, sarea si piperul macinat.
Cand toate ingredientele s-au omogenizat,
amestecul trebuie sa aiba consistenta unei paste cremoase.


Sosul se adauga peste andive doar in momentul servirii.
Pofta buna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu